Přejít k hlavnímu obsahu

Strašlivý zážitek. Streamerka byla sexuálně napadena během živého vysílání

12. 9. 2023 | 18:14 Twitch
Korejská streamerka May5w se stala terčem sexuálního obtěžování. V nočním Hongkongu byla napadena neznámým mužem a vyvázla jen díky kolemjdoucímu, kterého se agresor zalekl a radši zmizel. Streamerka ale pravděpodobně stejně zažila jednu z nejhorších chvil svého života.
Streamerka byla sexuálně napadena během živého vysílání
Streamerka byla sexuálně napadena během živého vysílání
Zdroj: Twitch

Dobrý skutek se proměnil v noční můru, když se May5w rozhodla pomoci neznámému muži při své noční cestě na hotel. Neznámý muž si nevěděl rady s místní tramvají, a tak se mu korejská streamerka rozhodla pomoci. 

Po chvilce si však uvědomila, že tramvaje nejedou. Bylo příliš pozdě. Rozhodne se místo toho jet MTR, přičemž se jí muž ptá na cestu k jeho domu v Kennedy Town. May si uvědomila, že jdou stejnou cestou, a řekne muži, aby ji následoval.

V tu chvíli ovšem začne muž na streamerku, která celou dobu vysílá živě, dotírat a nabízet jí, ať jde s ní. May se snaží od muže odprostit, ale sevření je moc silné a při vstupu do stanice ji muž tlačí do kouta a začíná osahávat. V chatu začal blázinec a prosby o pomoc, stejně jako u samotné streamerky. Teprve až když se objevil kolemjdoucí, zakřičela May o pomoc. Neznámý muž se zalekl a dal se na útěk.

Přihlížející muž ji uvidí a zeptá se, zda je v pořádku, na což vyděšená May odpoví: „Ano, jsem v pořádku, moc děkuji.“  Záběry incidentu se brzy rozšířily a uživatelé tvrdili, že policejní oznámení nebylo podáno ze strachu, že by se muž chtěl pomstít. Naštěstí se streamerce podařilo uniknout bez jakéhokoli poškození. Toto bylo jistě velmi děsivé setkání, které mohlo skončit mnohem hůř.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.