Přejít k hlavnímu obsahu

Bomba odpálena! NEOFRAG se vrací na českou scénu, hrát bude za Dynamo Eclot

13. 9. 2023 | 20:05 Counter-Strike 2 Přestup
Něco nemyslitelného se stává skutečností. Adam „NEOFRAG“ Zouhar odcházel do světa jako vycházející česká hvězda, která se má na dlouhé roky usadit na mezinárodní scéně, ale po roce v OG a nešťastném konci v Into The Breach se vrací do Česka. Není to však do týmu SINNERS!
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász) / Dynamo Eclot (s povolením)

Přesun Martina „Dytor“ Handla na lavičku Dynama Eclot přinesl šok a vyvolal spoustu otázek. Každý okamžitě začal spekulovat, kdo by mohl zaujmout jeho místo, aby nešlo o podstatné oslabení palebné síly. DNE se mohli podruhé vydat zahraniční cestou, z domácí scény se nabízelo jediné jméno. To nejlákavější. Trenér Pavel „replay“ Vaněk sliboval skutečnou bombu, spekulace ještě podnítil sám hlavní aktér.

Adam „NEOFRAG“ Zouhar po interním týmovém incidentu před měsícem skončil v Into The Breach a vypadalo to, že si dá chvíli oddechu, než přijde Counter-Strike 2. Jednou vypomáhal SINNERS, ale z hlediska rolí nedával jeho krátkodobý návrat smysl. I přesto se česká hvězda dnes oficiálně vrací na českou scénu!

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Pro fanoušky hříšníků to bude velká rána, že svého miláčka uvidí na opačné straně serveru, v jiném českém týmu. Po všech ostatních stránkách ale tento přestup dává smysl. Adam „NEOFRAG“ Zouhar bude do konce letošní sezóny reprezentovat Dynamo Eclot, se kterým bude chtít navázat na dva letošní triumfy a v nejlepším případě ulovit Tipsport Grand Slam. On sám bude v Brně útočit na svůj třetí mistrovský titul.

I když tenhle přesun na první dojem působí jako určitý pád, pro 22letého Zouhara může být pardubická organizace ideální destinací, aby se znovu odrazil do výšin. A třeba opět na zahraniční scénu. DNE sice přišli o jednu hvězdu, ale druhá vzápětí přišla. Z nepříjemné situace mohou vybruslit ještě silnější než doposud.

Aktuální složení Dynama Eclot:

 Česká republika Filip „K1-FiDa“ Dvořák
 Česká republika Vít „nbqq“ Pohlot
 Česká republika Vojtěch „Valencio“ Mydlář
 Izrael Guy „anarkez“ Trachtman
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar

 Česká republika Pavel „replay“ Vaněk – trenér
 Česká republika Martin „Dytor“ Handl – na lavičce

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.