Přejít k hlavnímu obsahu

Rok v OG byl nejlepší v mém životě. Teď ale chci porážet SINNERS, hlásí NEOFRAG

14. 9. 2023 | 09:30 Counter-Strike 2 Rozhovor
Adam „NEOFRAG“ Zouhar bude v následujících měsících oblékat dres Dynama Eclot. Jeho přesun leckoho překvapí, z mnoha úhlů pohledu ale dává velký smysl. Nová rivalita je na světě. „Nedostal jsem žádný invite do zahraničních týmů a bylo by špatně, abych do konce roku byl pouze doma a nic nedělal,“ prozradil 22letý hráč v rozhovoru na stránkách organizace.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Nejlepší český hráč současnosti byl bez angažmá jen něco málo přes měsíc. Po dvou angažmá ve světě se však rozhodl přijmout nabídku z Česka. „Ten rok v OG byl nejlepší v mém životě, a to jak osobním, tak kariérním. Naučil jsem se spoustu nových věcí, procestoval jsem svět, poznal jsem jiné kultury. Byl to skvělý rok a cením si toho, protože je mi jasné, že ne každý může mít štěstí něco takového zažít,“ říká Adam „NEOFRAG“ Zouhar.

I když by za hranicemi rád zůstal, nabídky ze světa žádné nepřišly. Jeden ze dvou českých účastníků v historii CS:GO Majorů ale nechtěl čekat na novou Counter-Strike 2 éru. „Dostal jsem nabídku od DNE, tak jsem si řekl, proč to nezkusit. Myslím, že je to výhra jak pro mě, tak pro Dynamo Eclot. Chtěl bych vyhrát potřetí MČR a co nejvíce klukům v týmu pomoci. A osobní cíl je se opět ukázat,“ uvádí Zouhar motivace pro závěr letošního roku.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Fanoušci SINNERS si budou muset zvykat, že se na největších domácích akcích NEOFRAG poprvé postaví na druhou stranu barikády, proti libereckému celku. 22letý střelec je ale na tuto etapu připravený. „Myslím si, že tam bude velká rivalita. Hodně je budu chtít porazit a porážet a myslím, že to bude pikantní i z druhé strany. Těším se na to a doufám, že se na LANce brzy potkáme,“ komentuje nově vzniklý náboj pro souboje s hříšníky.

Dnešní příznivci přitom možná ani netuší, že právě v dresu Eclot Gaming v roce 2017 Zouhar debutoval na Mistrovství ČR. „Neo za nás před šesti lety chvíli hrál, takže jsme se vlastně oba potkali už v počátcích našich kariér. Když jsme se potkali nyní, již při prvním setkání bylo poznat, jak se obrovsky posunul nejen po herní, ale i po lidské stránce. Z toho obnoveného setkání mám velkou radost. Věřím, že spolupráce bude vzájemně prospěšná a dosáhneme společně co nejlepších výsledků,“ dívá se dopředu CEO Dynama Eclot Martin Novotný.

Na závěr se vyjádřil manažer Jiří Plevka: „Potřebovali jsme vnést do týmu novou energii, která nám v posledních zápasech chyběla. Příchod Adama byl pro nás logickou volbou, jelikož zná dobře česko-slovenské prostředí, a také nabral cenné zkušenosti v zahraničí. Jsme rádi, že bude hájit naše barvy a uvidíme ho znovu na serveru.“

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.