Přejít k hlavnímu obsahu

80 milionů korun ve skinech! Jak by vypadal nejdražší inventář v Counter-Striku?

15. 9. 2023 | 12:23 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nejspíš nikdo po jejich prvním přidání do hry ani ve snu nepředpokládal, do jakých výšin mohou ceny CS:GO skinů vystoupat. Po více než deseti letech od Arms Deal updatu jsme se ocitli v době, ve které skin může mít hodnotu vyšší než luxusní auto či moderní vila.
Karambit | Case Hardened (Blue Gem)
Karambit | Case Hardened (Blue Gem)
Zdroj: Valve

Spoustu hráčů Counter-Striku jistě někdy napadla otázka, jak by asi vypadal inventář, který by obsahoval nejdražší skin na každou zbraň. Přesně na tuto otázku se rozhodl odpovědět obchodník a streamer Arrow. 

Na jeho seznamu najdete jednu specialitu vedle druhé. V některých případech může jít na první pohled o obyčejné kousky, které jsou ale díky svým vlastnostem výjimečné. Vůbec nejvíce se na hodnotě podepisují samolepky z Majoru v Katovicích 2014, neméně podstatnou roli mají tradičně také float a pattern.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Nejdražším kouskem inventáře je dle očekávání nůž. Jedná se o Karambit | Case Hardened s tím nejhezčím provedením Blue Gem, za něhož majitel odmítl nabídku přes 30 milionů korun! Jde téměř o polovinu ceny celého loadoutu. Dále nechybí M4A4 | Howl, AK-47 | Case Hardened ani proslulé AWP | Dragon Lore.

Všechny skiny jedinečné, v nejlepší možné kvalitě a s co možná nejlepšími samolepkami. Kolik by všechny dohromady stály? Celý inventář by vás odhadem vyšel na neuvěřitelných 80 milionů korun. Šílená částka!

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.