Přejít k hlavnímu obsahu

Důležitý turnaj startuje. SINNERS si zahrají o 4,5 milionu korun!

18. 9. 2023 | 11:30 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS si znovu vysloužili pozvánku do dalšího finále Champion of Champions Tour, kde si v následujících dnech zahrají o parádní balík peněz. Jejich cesta startuje proti Looking4Org.
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS:GO Bratislava
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Hříšníci jsou pravidelným účastníkem turnajů CCT, kde už mnohokrát vystoupali na přední příčky. Díky tomu byli už podruhé pozváni na CCT Online Finals, kde minule obsadili dělené sedmé místo. Tahle soutěž je klasifikovaná jako A-tier, kde se SINNERS už dlouho neukázali. Znovu tak mají před sebou velkou šanci.

Celkově do turnaje přijala pozvání pětice celků z nejlepší světové třicítky. Hlavním favoritem na titul je tým Monte, aktuální jedenáctka žebříčku od HLTV.org se už ve druhém kole může postavit českému zástupci. Mezi účastníky se jen těžko hledá úplný outsider, mimo evropských týmů se ukáží i čtyři brazilské.

SINNERS v prvním kole Double Elimination pavouka vyzvou známou francouzskou pětici Looking4Org, které se i přes vysoké umístění v rankingu dlouhodobě nedaří najít střechu nad hlavou. O motivaci tak tito hráči budou mít postaráno, totéž se ale samozřejmě dá říct o české pětici. Úvodní duel začíná dnes v 11:30.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.