Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast se projel v autě za více než 2 miliardy korun! Proč ho nemohl řídit?

18. 9. 2023 | 16:32 YouTube
MrBeast se ve svém poslední YouTube projel ve vůbec prvním autě značky Ferrari. Jeho cena? 2,3 miliardy korun. Nejen, že auto sám nemohl řídit, pasáž museli natočit na jednom specifickém místě. V posledním výtvoru ukázal MrBeast i další velice vzácné kousky.
MrBeast se projel v autě za více než 2 miliardy korun! Proč ho nemohl řídit?
MrBeast se projel v autě za více než 2 miliardy korun! Proč ho nemohl řídit?
Zdroj: YouTube.com

Jimmy Donaldson, největší youtuber současnosti, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou MrBeast, své diváky opět šokoval. 17. září vydal na svém kanále video, ve kterém představuje řadu aut z nejrůznějších cenových relací - od několika „babek“ až po 100 milionů dolarů.

Nemůžu uvěřit, že jsme pro naše nejnovější video získali auto co lítá, lodní auto a také auto za 100 milionů dolarů!“ napsal MrBeast po zveřejnění videa na svůj Twitter (X). Hlavním tahákem bylo bezpochyby nejdražší auto, které stojí v přepočtu 2,3 miliardy korun. Šlo o vůbec první auto vyrobené automobilkou Ferrari

Toto auto je tak historické a cenné, že muž, jenž auto na videu řídí, je jediným člověkem, který k tomu má svolení. Zároveň se s ním smí jezdit pouze po jednom určitém mostě, vyčistili jsme proto celou délku silnice a nechali policii uzavřít celou ulici, aby auto nemohlo nic poškodit,“ sdělil MrBeast fanouškům.

Ve videu se objevil také vůz Koenigsegg Vader, který se řadí mezi nejrychlejší a nejvýkonnější sportovní auta světa. „Tento Koenigsegg Vader stojí necelých 230 milionů korun a je jediným modelem, který existuje. Kvůli rozdrceným diamantům v laku ho pojišťovny nechají řídit pouze jeho majitele,“ prozradil MrBeast zajímavost o jednom z vozů.

Štítky: MrBeast, auta