Přejít k hlavnímu obsahu

116 killů za jediný zápas! Entropiq se musel poklonit talentovanému sniperovi

18. 9. 2023 | 15:48 Counter-Strike 2 Reportáž
Vstup do nového týdne přinesl hned v pondělí dopoledne tři zajímavé zápasy pro české a slovenské fanoušky Counter-Striku. Po hlavě do boje o cenné triumfy vlétli Sampi.Tipsport, SINNERS i Entropiq. Právě poslední jmenovaný celek si dokonce zahrál o titul v EU Pro League.
Entropiq CS:GO tým
Entropiq CS:GO tým
Zdroj: Entropiq (s povolením)

Nové sestavě Entropiqu se pomalu začíná dařit. Jasným důkazem je desátá sezóna European Pro League, kde se česká scéna mohla dočkat třetího titulu v řadě. Poslední dvě vydání ovládli Sampi.Tipsport a Dynamo Eclot. Entropiq zůstali ve skupině neporaženi, na úvod play-off ale nestačili na Sprout. V pavouku poražených však zařadili vyšší rychlostní stupeň a čtyřmi výhrami v řadě si vysloužili možnost odplaty.

Maratonská BO5 bitva začala na mapě Overpass. I když šlo o volbu soupeře, Entropiq si počínali zkušeně a zvítězili 16:6. Stvrdit ukradení map picku však nedokázali a stav byl srovnán. Tento scénář se opakoval ještě jednou, a tak došlo na pátou mapu. Tam však znovu dominoval Ihor „w0nderful“ Zhdanov, který svůj tým dovedl k výhře 3:2. Ukrajinský odstřelovač potvrdil výbornou formu fenomenálním skóre 116 ku 79.

Od desáté hodiny dopolední nastoupili na server také hráči Sampi.Tipsport. Konkrétně šlo o první kolo CCT North Europe Series 8, kde narazili na tým Preasy. Tento zápas byl však o poznání kratší, Sampi padli jasně 0:2. Vylepšit dnešní bilanci česko-slovenské stopy mohli SINNERS, kteří vlétli do CCT Online Finals 3. První mapu proti Looking4Org vyhráli v prodloužení, francouzský celek ale sérii otočil a poslal hříšníky do LB.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.