Přejít k hlavnímu obsahu

Elon Musk udělá z X placenou platformu. Má tak bojovat proti botům

19. 9. 2023 | 16:20 Reportáž
Elon Musk by mohl přijít s dalším kontroverzním rozhodnutím. Poté, co si přišel s placeným blue tick ověřením, přejmenoval americký miliardář sociální síť Twitter na X. Teď se znovu vrátil s myšlenkou, kterou už v minulosti poodhalil. X si zřejmě budou muset uživatelé zaplatit.
Elon Musk
Elon Musk
Zdroj: YouTube

Musk se znovu vyjádřil k myšlence zpoplatnění všech uživatelů X/Twitteru během rozsáhlého rozhovoru zaměřeného na umělou inteligenci, kterého se v pondělí zúčastnil izraelský premiér Benjamin Netanjahu. „Přecházíme na malou měsíční platbu za používání systému X,“ prozradil vlastník platformy X Musk. Podle Muska jde o jediný způsob, jak bojovat s boty na X.

Konkrétní detaily 52letý miliardář neprozradil. Není tak jasné, kolik bude přístup na X stát a kdy se platforma stane placenou. Cena by se ale měla držet pod osmi eury, což je aktuální poplatek za X Blue.

Štítky: twitter, x, Elon Musk
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).