Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a EP v jedné skupině, bitva akademií ve druhé. Kdo si zahraje o Prahu?

19. 9. 2023 | 17:05 Counter-Strike 2 MČR
Otevřené kvalifikace jsou za námi a kompletní dvanáctka týmů pro Tipsport CS:GO Praha II je známá. Do tohoto výběru však před hlavní částí spadá také uzavřená část kvalifikačního cyklu, která je na programu právě o tomto víkendu. Kdo doplní pozvané elitní kvarteto?
Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Zdroj: PLAYzone

Čtyři týmy obdržely na základě celkového MČR bodování (5. až 9. místo, eEriness nemají sestavu) pozvánku do uzavřené kvalifikace Tipsport CS:GO Praha II, posledního turnaje před velkým finále celé sezóny. O postup do hlavní části se tohle kvarteto utká se čtyřmi vítězi otevřených turnajů, které jsou už minulostí.

První výkonnostní koš utváří pozvané týmy, ten druhý kvalifikované. Z každého koše zamíří dvojice týmů do každé skupiny, odkud postoupí vždy nejlepší duo. Důležité postupové bitvy se uskuteční od pátku do neděle.

Do skupiny A jako první zamířila profesionální sestava UNiTY, kterou následně doprovodila akademie SINNERS. První jmenovaný celek se v úvodním duelu postaví novému složení eSuby, na ten druhý čeká bitva se svými „vrstevníky“. Dojde totiž na bitvu „B“ týmu, SINNERS AC se utká se s výběrem Sampi NEXT.

Skupina B obsahuje dvě hvězdné organizace, jež nesmí o víkendu zaváhat, jinak si s účastí na Tipsport MČR CS zahrávají. ENTERPRISE vstoupí do uzavřené kvalifikace soubojem s mladou pěticí ANDROMEDY, improvizované složení Entropiqu vyzvou BRUTE, papírově nejambicióznější sestava ze všech kvalifikantů.

Detailní soupisky všech účastníků, stejně jako přesný harmonogram, zveřejníme v průběhu týdně. Páteční den ale bude od 13:00 patřit skupině A, sobota potom „béčku“. O zbylých osudech se rozhodne v neděli.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.