Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite slaví 6. narozeniny! Jak získat dárky zdarma?

20. 9. 2023 | 08:30 Fortnite Update hry
Epic Games každý rok pořádají událost Fortnite Birthday u příležitosti vytvoření oblíbeného režimu battle royale. Fanoušci Fortnite chtějí slavit spolu s vývojáři, a tak byly přidány nové úkoly k oslavám, za jejichž splnění na nás čekají odměny zdarma.
6. narozeniny battle royale hry Fortnite
6. narozeniny battle royale hry Fortnite
Zdroj: Epic Games

Událost obsahuje šest jednoduchých úkolů, které musíte splnit. Krumpáč s narozeninovou tématikou je váš za první dokončený narozeninový úkol. Za splnění třech vám v inventáři přibude narozeninový sprej. Za splnění pěti úkolů se budete pyšnit dortem na zádech. Bonusem navíc jsou XP za každý úkol.

A které úkoly to jsou?

  • Popřejte řidiči autobusu všechno nejlepší k narozeninám (20 000 XP) – No, je to docela jednoduché, ne? Až nastoupíte do bitevního autobusu, nezapomeňte popřát řidiči autobusu všechno nejlepší k narozeninám!
  • Zatanči si s NPC (20 000 XP) – V tomto případě budete muset předvést své taneční umění. Jednoduše najděte ve hře NPC a vyberte svůj oblíbený taneční emote.
  • Sbírejte narozeninové dárky (20 000 XP) – Kdo by neměl rád sbírání narozeninových dárků? Stačí se dívat na zem a sbírat. Dárky mají legendární raritu, takže nejdou přehlédnou. Vyšší výskyt jich je kolem dortů.
  • Přistaň během akce Fortnite 6th Birthday Event (20 000 XP) – Je to další jednoduchý úkol! Stačí přistát kdekoli na ostrově.
  • Sněz kousky dortu (20 000 XP) – To se vám a vaší postavě bude líbit; čeká vás dort. Navštivte hlavní lokace a pochutnejte si na narozeninovém dortu.
  • Používejte balónky (20 000 XP) – Žádná narozeninová oslava se neobejde bez balónků. Balónky ve Fortnite najdete v truhlách nebo jako kořist na podlaze. 

Tak všechno nejlepší Fortnite! Hlavně dobré servery a co nejméně bugů!

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.