Přejít k hlavnímu obsahu

Byl toxický, ale komunita na něj stále vzpomíná. Voice chat mezi soupeři byl legendární

24. 9. 2023 | 08:35 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nekonečnému boji s toxicitou mělo v roce 2015 pomoct odstranění hlasové komunikace s protihráči, která byla dostupná v polovině a na konci zápasu. Co se na první pohled zdálo jako krok správným směrem, ale nutně nebylo něco, co si většina hráčů přála.
Byl toxický, ale komunita na něj stále vzpomíná. Co je zbožným přáním hráčů?
Byl toxický, ale komunita na něj stále vzpomíná. Co je zbožným přáním hráčů?
Zdroj: Valve

Mít příležitost komunikovat uprostřed napjatého zápasu se svým protihráčem napřímo je něco, o čem si hráči Counter-Striku mohou už téměř osm let nechat jen zdát. Hlasová komunikace v polovině a na konci hry byla kompletně vyřazena už v říjnu 2015 a hráčům tak od té doby nezbývá nic jiného, než své pocity vyjadřovat v chatu.

Pokud vás při vzpomínce na voice chat s protihráči popadla nostalgie tak věřte, že v tom nejste sami. Komunita se k tomuto tématu často vrací, naposledy se v posledních dnech rozjela diskuze na Redditu. „Buď a nebo, tohle rozhodne, jestli CS2 bude stát za to a nebo ne. Vraťte nám přestávkový voice chat!“

This is the one thing that would make or break CS2 for me. Bring back halftime chat!
byu/MikeMikeGaming inGlobalOffensive

„Vrchol Counter-Striku, tohle jsou staré dobré časy,“ píše jeden z hráčů. Někteří uživatelé navrhují, aby vývojáři vrátili tento typ hlasové komunikace zpět a jednoduše jej udělali volitelným, čímž by mohli uspokojit obě dvě strany.

„Nikdo nechce poslouchat ukřičená sprostá děcka,“ zní z tábora odpůrců. Návrat voice chatu nepodpořilo ani samotné Valve, které na Twitteru odmítlo návrat této funkcionality jasným „ne“ v reakci na příspěvek populárního uživatele Dona Haciho.

Štítky: Counter-Strike 2