Přejít k hlavnímu obsahu

De Gea má posilu. Český midlaner bude rebel

20. 9. 2023 | 18:45 League of Legends Přestup
Po dvou sezónách strávených v dresu BISONS ECLUB mění Adam „Random“ Grepl angažmá. Novým domovem českého midlanera bude organizace Rebels Gaming založená fotbalistou Davidem de Geou. Tým, který na jaře vyhrál základní část nejvyšší španělské soutěže v League of Legends, se spolu s novou posilou po nepovedeném létě pokusí dostat na vrchol.
Adam "Random" Grepl
Adam "Random" Grepl
Zdroj: Rebels Gaming

Rebels Gaming hlásí novou posilu. Midlane španělského celku bude nově hájit Adam „Random“ Grepl. Odchovanec eSuby, jedné z tradičních českých organizací, nahradí v sestavě Olivera „Dajor“ Ryppu, bývalého reprezentanta Astralis.

Random bude debutovat za Rebels již tuto neděli v showmatchi proti GamerLegion.

Konec v BISONS

Nebyla to pro českého hráče jednoduchá sezóna. Random nejdřív prožil neúspěšné jaro, když s BISONS skončil v základní části i play-off LVP na šestém místě, postup do Evropy tak byl daleko, všechny síly se soustředily na letní část.

V té se mančaftu v čele s českým borcem vedlo o poznání lépe. Po vítězství v úvodní části splitu ale přišlo finálové zklamání proti Movistar Riders a následné dělené deváté místo na European Masters.

Sestava Rebels

 Polsko Miłosz „R4VEN“ Domagalski
 Rusko Kirill „AHaHaCiK“ Skvorstov
 Česká republika Adam „Random“ Grepl
 Německo Louis „BEAN“ Schmitz
 Španělsko Salvador „Whyx“ Torres Vidal

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).