Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports už chybují. SBC nešla dokončit, teď je jedno pryč

21. 9. 2023 | 15:32 EA SPORTS FC 24 Kauza
Tradiční problémy po vydání webové aplikace FIFA/EA FC jsou zpátky. Po zmatcích s obchodovatelností SBC se naskytl další problém. Foundations SBC, která mohou hráčům do začátku pomoci se skládáním mančaftu, nefungují správně. Nejdřív nešla odeslat druhá a třetí skupina, ve čtvrtek odpoledne pak EA Sports kompletně odstranili pátou (poslední) skupinu Foundations SBC.
EA Sports už chybují. SBC nešla dokončit, teď je jedno pryč
EA Sports už chybují. SBC nešla dokončit, teď je jedno pryč
Zdroj: EA Sports

UPDATE: SBC je po opravení chyby zpět ve hře. Poškození hráči dostanou své karty  zpět.

Stalo se to znovu. Hráči, kteří hráli i předchozí vydání fotbalové hry od EA Sports, se s podobnou chybou potkali i ve FIFA 23. Jedno z Foundations SBC je pryč. Nejdřív dva oddíly nefungovaly, teď byl jeden rovnou odstraněn. Hráči jsou zmatení a rozzlobení.

Někteří byli už kousek od složení celé skupiny Foundations V, ta ale zničehonic zmizela. Teď se hráči obávají, jestli přijdou o progres v pátém oddílu, nebo se při opravě dočkají kompenzace. Frustrace ale začíná již v úvodních hodinách.

Foundations SBC just Expired
byu/BlackEliManning inEASportsFC
Štítky: EA Sports FC, SBC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).