Přejít k hlavnímu obsahu

Heroic údajně chystají změnu. Vsadí před CS2 na nové jméno, nebo zkušenosti?

22. 9. 2023 | 09:54 Counter-Strike 2 Spekulace
Ještě před vydáním Counter-Strike 2 by se mohla odehrát hráčská změna v týmu z absolutní světové špičky. Heroic údajně chtějí zareagovat na selhání v ESL Pro League, kde nepostoupili ze skupiny a skončili na tristním 21. až 28. místě. Díky tomu ale mohou získat potřebný čas.
René „TeSeS“ Madsen
René „TeSeS“ Madsen
Zdroj: PGL Esports

Heroic platili za nejvíce konzistentní tým poslední doby, díky čemuž se dostali až na špičku světového ledovce. Aktuálně ale jde „až“ o čtvrtý nejlepší celek světa, který letos sice sbírá medaile, ale žádné tituly. Možná i proto je období před vydáním nové hry možná tím správným na přemýšlení o změně v týmu.

Spekulací za oponou lítá spoustu, některé je potřeba brát s odstupem, ale jiné se docela opakují a točí se právě kolem Heroic. Podle nejnovějších zpráv od insiderů, jako je Harumi, je ve hře odchod Reného „TeSeS“ Madsen, jenž v dánském mančaftu působí více než tři roky. Jiné zdroje potvrzují, že se na tréninkovém serveru skutečně objevila jiná jména, i když nebylo dosud specifikováno, místo koho je tým zkoušel.

Testovací období je vždy zákeřné, protože často přijde řada na vícero hráčů, z nichž mohou uniknout na veřejnost jen někteří. Leaky tak nemusí být vždy správné, nebo třeba jen nekompletní. Už před několika dny zazněla čtyři jména, o nich mají Heroic uvažovat. Tweet byl ale posléze smazán kvůli jedné nepřesnosti.

Jednalo se o dánského mladíka Martina „nut nut“ Holm Vestergaarda z týmu Sashi, který by byl skutečně překvapivou akvizicí. Z mladších hráčů padlo také jméno Frederika „Fessor“ Sørensena, naposledy hráče Preasy či Endpoint. I když by šlo o překvapivý krok, ve hře mohou být i zkušení borci. Dostupní jsou totiž Peter „dupreeh“ Rasmussen nebo Patrick „es3tag“ Hansen. Posílí Heroic někdo z toho kvarteta?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.