Přejít k hlavnímu obsahu

Paření ve stylu! Razer a Dolce & Gabbana spojili síly a vytvořili RGB herní židli

22. 9. 2023 | 11:02 Zajímavost
Svět esportu a módy se právě spojil v jednom ohromujícím projektu. Společnost Razer oznámila svoji nejnovější spolupráci s módní značkou Dolce & Gabbana a jako součást této kolaborace představila speciální herní židli s RGB osvětlením. Jak to všechno vlastně začalo?
Razer Enki v edici Dolce & Gabbana
Razer Enki v edici Dolce & Gabbana
Zdroj: Razer

RazerCon 2023 přinesl řadu speciálních momentů. Akce známé společnosti a značky herních produktů představila několik nových doplňků díky spojení sil s módním gigantem Dolce & Gabbana.

Absolutním hitem je speciální verze herní židle Razer Enki, která disponuje RGB osvětlením plně kompatibilním s ekosystémem Chroma. Tato novinka nadchla nejen svým designem, ale také schopností dodat hernímu koutku nebývalý šmrnc. Bohužel je třeba poznamenat, že tato židle nebyla uvedena na trh.

Razer Enki v edici Dolce & Gabbana
Razer Enki v edici Dolce & Gabbana
Foto: Razer

Jen u konceptu ale spolupráce nezůstala. Příznivci obou značek se mohou skutečně těšit na speciální edici herní židle s ikonickým logem slavné módní společnosti v černé a zlaté barvě, jen bez Chroma osvětlení. Jestli se produkt, který si budete moci na konci roku koupit v limitované sérii 1337 kusů, posuďte sami výše.

Mezi dalšími plody exkluzivní spolupráce najdeme třeba novou verzi sluchátek Barracuda, opět s designem od Dolce & Gabbana. Více o celé kolaboraci se dozvíte na oficiálních stránkách společnosti Razer.

Zdroj: razer.com
Štítky: razer, gaming
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.