Přejít k hlavnímu obsahu

Kupa contentu během prvního dne. Flashback De Bruyne se prodraží

22. 9. 2023 | 19:30 EA SPORTS FC 24 Gaming
Tohle čekal jen málokdo. EA Sports do své fotbalové pařby hned během prvního dne Ultimátní edice vydali poslali pořádnou porci contentu. Největším překvapením je Flashback karta Kevina De Bruyneho. Zároveň začalo úvodní promo roku s úkoly Nike Mad Ready.
Flashback De Bruyne
Flashback De Bruyne
Zdroj: Twitter

Karta je to velice pěkná, ale na první den ohromně drahá. Najde se asi jen velice málo hráčů, kteří si budou moci dovolit postavit speciální SBC Kevina De Bruyneho. K jeho složení jsou totiž třeba dva týmy - jeden s hodnocením 86, druhý s ratingem 87.

Pomoci k získání dostatečného počtu hráčů a coinů by mohly nové balíčky v obchodě. Ten největší má hodnotu 175 tisíc mincí (2 000 FC Pointů), další stojí 50, 45 a 25 tisíc. Dva nejdražší nejsou prodejné, levnější verze v obchodě prodat můžete.

První pátek EA FC 24 znamená i začátek úvodního proma. Hlavním lákadlem Nike akce jsou úkoly, díky kterém hráči získají prémiové balíčky, picky a především 85+ 2x pack.

Štítky: EA Sports FC, Nike
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).