Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý TOTW EA FC 24: Ve hře je luxusní karta Sona i Ronaldo

25. 9. 2023 | 13:52 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Dvojice Harry Kane a Heung-Min Son se dost možná konečně dočkají společné karty Team of the Week. Bývalá úderná dvojice Tottenhamu o víkendu zářila, anglický útočník ale už nově v barvách Bayernu Mnichov. Blízko TOTW kartě se dostali i další hvězdy světového fotbalu - Cristiano Ronaldo, Joao Cancelo nebo Randal Kolo Muani.
TOTW 2
TOTW 2
Zdroj: FutSheriff

Minulý týden to byl Robert Lewandovski, nyní by se mohl do skupiny útočníku s ratingem 91 mohl přidat Harry Kane. Anglický fotbalista byl v utkání Bayernu proti Bochumi hned u pěti branek, tři góly vstřelil a na dva nahrál. Perfektní výkon a parádní start do německého dobrodružství.

Heung-Min Son byl hlavním hrdinou severolondýnského derby mezi Arsenalem a Tottenhamem. Během remízy 2:2 vstřelil obě branky Spurs a zajistil jim bod z Emirates Stadium.

Luxusně se dařilo i Joau Cancelovi, jenž nejdříve přihrál na gól Lewandovskiho a následně sám rozhodl zápas Barcelony proti Celtě Vigo (3:2). Dalším ostrostřelcem v derby, tentokrát madridském, byl Álvaro Morata. Dva přesné zásahy do sítě Realu.

Štítky: EA Sports FC 24, TOTW
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).