Přejít k hlavnímu obsahu

Český talent končí s kariérou. Chci se soustředit na studium, říká úspěšný mladík

25. 9. 2023 | 19:40 VALORANT Lifestyle
VALORANT scéna se loučí s nadějným českým střelcem. Ondřej „MONSTEERR“ Petrů se rozhodl v 19 letech odsunout kariéru profíka na druhou kolej a dát přednost dokončení střední školy. Rozhodnutí nebylo snadné, ale usnadnilo mu jej několik důvodů. Vrátí se jednou zpět do akce?
Ondřej „MONSTEERR“ Petrů
Ondřej „MONSTEERR“ Petrů
Zdroj: Acend Club

Ondřej „MONSTEERR“ Petrů se na scéně pohybuje už od prvního roku existence Valorantu. Velké jméno si udělal díky působení v ENTERPRISE, kde se naplno ukázal světu a proklestil si cestu do mezinárodních celků. Postupně si prošel týmy jako LDN UTD, Heretics, Giants a poslední úspěšnou etapu strávil v Acend Clubu.

Právě poslední dva roky upřednostňoval kariéru v esportu před školou. Nyní ale měl před sebou důležité rozhodnutí: zahodit pozastavené studium, nebo se k němu vrátit a dokončit jej? Rozhodl se pro druhou možnost. MONSTEERR navíc doplnil, že v poslední době už pro hru neměl takovou vášeň jako kdysi.

Jeden z nejlepších regionálních hráčů v roli sentinela, který při jednom z tažení za titulem ve VRL: Surge dokonce zvolen nejužitečnějším hráčem, zároveň nevyloučil svůj návrat. Nic však nechce slibovat, protože následující roky mohou být turbulentní. My přejeme Ondřejovi mnoho úspěchů a držíme palce v životě.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.