Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone GIGA Kvíz se vrací! Sleduj play-off ESL Pro League a vyhraj krásné ceny

26. 9. 2023 | 15:00 Counter-Strike 2 Soutěž
ESL Pro League míří do své vyřazovací části, kterou až do neděle budeme vysílat na našem Twitch kanále. Díky Vodafone se můžete těšit i na GIGA Kvíz s možností vyhrát super ceny!
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: PLAYzone

Čtyři týdny skupinových bojů jsou za námi, na našem Twitch kanále jste si mohli vychutnat desítky hodin parádních zápasů. CS:GO éra jde ale do finiše, od úterka do neděle může jít o poslední zápasy v historii. Při této příležitosti jsme si pro vás připravili speciální Vodafone GIGA Kvíz. Každý den se v chatu objeví několik vědomostních otázek, za správné odpovědi budete sbírat body. Čím více odpovědí, tím větší šance vyhrát.

Sledování play-off tak u nás získává speciální náboj. Tři nejaktivnější diváci, kteří nasbírají nejvyšší počet správných odpovědí, si totiž odnesou herní periferie. Na této stránce najdete žebříček, kde uvidíte, jak si zrovna vedete. Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků, které proběhne na sociálních sítích PLAYzone. Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.

Jak se zapojit?

  • Jakmile se otázka objeví, odpovídejte pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD)
  • Každá vaše správná odpověď bude odměněna +10 body do celkového žebříčku

O co hrajeme?

ESL Pro League XVIII
ESL Pro League XVIII
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.