Přejít k hlavnímu obsahu

O NEOFRAGa jsme zájem neměli, tvrdí šéf SINNERS. Bojí se střetu s Dynamem Eclot?

8. 10. 2023 | 08:36 Counter-Strike 2 Rozhovor
Pikantní přestup Adama „NEOFRAG“ Zouhara do Dynama Eclot je jedním z největších taháků Tipsport CS:GO Praha II. Jak jeho přítomnost u konkurenci vnímá CEO SINNERS Moritz Straube?
Moritz Straube
Moritz Straube
Zdroj: PLAYzone / MČR

Ve středu 13. září byl oficiálně oznámen jeden z nejzajímavější přestupů letošního roku. Adam „NEOFRAG“ Zouhar se po více než roce stráveném v zahraničí vrátil na domácí scénu. Po rychlém konci v Into The Breach se nechtěl stahovat do ulity a rozhodl se využít nabídky od českého týmu. Nejde však o SINNERS! Právě z liberecké organizace loni v květnu vyrazil dobývat Evropu a sám určitě nečekal tak rychlý návrat.

Fanoušci trojnásobných mistrů ČR si budou muset zvykat na netradiční pohled. Jejich milovaná hvězda se ukáže na českém turnaji v jiném dresu! Důvod je ale prostý a vskutku logický. „O Adama jsme zájem neměli,“ poodhalil redakci PLAYzone Moritz Straube, CEO organizace. „Jeho přesun ke konkurenci neřešíme nijak extenzivně. Je hezké, že si něco našel, místo toho, aby jen seděl a nemohl se ukázat,“ doplnil šéf SINNERS.

Návrat Zouhara by se příznivcům zamlouval, jeho návrat do Česka je ale zatím jen dočasný do konce roku. Kvůli krátkodobé změně by se vynucený zásah do kádru nemusel vyplatit. „Myslím si, že jsme v Simonovi našli super náhradu. Kluci jsou v super náladě, připravují se na zápasy a stále si jedou to svoje,“ potvrdil Straube tuhle tezi a vzkazuje: „Je samozřejmě hezké, že jsou Ecloti tak nadšení z našeho ex-hráče, ale určitě se jich nebojíme!“

Obnovenou premiéru na domácí scéně si NEOFRAG zažije již tento týden, kdy jej s Dynamem Eclot čeká cesta za obhajobou titulu mistrů Slovenska. Další z vrcholů podzimu přinese Tipsport CS:GO Praha II, kde se DNE se SINNERS ve skupině potkat nemohou, ale případné LAN finále by ve Vodafone PLAYzone Areně mohlo přinést spoustu emocí. Nejvíce ze všeho se ale všichni už těší na finále sezóny – Tipsport MČR CS!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.