Přejít k hlavnímu obsahu

Hymna Worlds od K-popové skupiny. Rostoucí hvězdy se představí i živě v Koreji

27. 9. 2023 | 12:29 League of Legends Gaming
Hymnu k světovému šampionátu ve hře League of Legends 2023 složila K-popová skupina NewJeans. Píseň ponese název Gods. Fanoušci doufají, že se dočkají dalšího epického Worlds songu, který by ale nebyl příliš podobný běžné tvorbě NewJeans.
Gods feat. NewJeans
Gods feat. NewJeans
Zdroj: Twitter.com

Ještě před plánovaným oficiálním datumem odhalení vydala omylem CelebrityAccess článek, ve kterém popisuje datum, interpreta i název písně. Článek byl obratem smazán, informace se ale okamžitě začaly šířit mezi fanoušky League of Legends i samotného K-popu.

Dle uniklých snímků se písně pro každoroční vrchol esportu ujme K-Popová hudební skupina NewJeans. Hymna ponese název Gods. Odhaleno bylo také datum vydání, které se plánuje na 4. října 2023. Informace už byly oficiálně potvrzeny i ze strany Riot Games.

Článek byl dle všeho napsaný na základě tiskové zprávy, jelikož v něm bylo obsaženo prohlášení jednotlivých členů skupiny NewJeans včetně informací ohledně samotného turnaje. Na minulých Worlds jsme mohli vidět Imagine Dragons, Grabbitz nebo Lil Nas X. Účast NewJeans byla více než reálná.

Reakce fanoušků je spíše pozitivní. Provázanost mezi K-Popovými skupinami a esportovou stránkou League of Legends je dlouhodobě vysoká. „Riot přesně trefuje to, co mají hráči rádi! Je to úžasné,“ reagují fanoušci na sociální síti X.