Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Kyedae přinesla dobré zprávy. Chemoterapii má za sebou

30. 9. 2023 | 15:02 Twitch
Streamerka Alicia „Kyedae“ Shymko v březnu roku 2023 oznámila děsivé zprávy o svém zdravotním stavu. Má rakovinu krve a kostní dřeně, což ji vedlo k podstoupení chemoterapie. V nejnovější aktualizaci, kterou své komunitě poskytla, oznamuje definitivní ukončení chemoterapie.
Streamerka Kyedae otevřeně o svém zdravotním stavu
Streamerka Kyedae otevřeně o svém zdravotním stavu
Zdroj: Twitch.tv

Na začátku tohoto roku oznámila populární streamerka a hráčka Valorantu Kyedae, že jí byla diagnostikována rakovina v krvi a kostní dřeni. Ihned po oznámení dostala neuvěřitelnou podporu celé Twitch a Valorant komunity včetně jejích kolegů. Kyedae pravidelně aktualizuje svůj stav společně se svými diváky na Twitchi.

Bojí se, co bude dál. Zároveň však po téměř šesti měsících od oznámení nemoci přinesla i dobré zprávy. Aktuálně již nepodstupuje žádnou formu chemoterapie (intenzivní léčba rakoviny), což se dá brát jako obrovský úspěch. Její vlasy a nehty začaly opět růst, prohlášení ale neznamená, že její léčba končí.

 „Momentálně jsem oficiálně ukončila chemoterapii. Je to něco, o čem jsem se s vámi chtěla podělit, až když jsem si byla stoprocentně jistá, že je to tak. Neznamená to však, že mám léčbu za sebou. Trochu mi začaly růst vlasy i nehty a jsem za to hrozně moc ráda,“ řekla Kyedae na svém streamu.

Její komunita měla z této zprávy obrovskou radost a blahopřála ji k tak šťastnému milníku. „Úžasná zpráva! Jen tak dál, věříme ti. Udělalo nám to obrovskou radost, nevzdávej se!“ píší fanoušci. 

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Kyedae, rakovina