Přejít k hlavnímu obsahu

Šokující změna v Cloud9! Posílit supertým má bývalý kapitán úspěšné sestavy NAVI

2. 10. 2023 | 11:41 Counter-Strike 2 Spekulace
Po dvou hvězdných posilách se očekávalo, že Cloud9 začnou útočit na světové tituly. Mašina ale skřípe a zřejmě hledá ještě jednu novou součástku. Před CS2 tak může být ještě údernější.
Kirill „Boombl4“ Mikhailov
Kirill „Boombl4“ Mikhailov
Zdroj: Cloud9

Dmitriy „sh1ro“ Sokolov a Sergey „Ax1Le“ Rykhtorov, to je palebná síla jako hrom. Ještě si k ní ale přidejte Ilju „Perfecto“ Zalutského a Denise „electroNic“ Sharipova. Špičkový rifler se však zatoužil stát nejlepším in-game leaderem světa a jeho individuální výkony už přestaly být výrazné. Řešení je ale možná připravené.

Po brzkém vyřazení z ESL Pro League na 21. až 28. místě se podle ruských insiderů rozhodli Cloud9 ještě jednou letos zasáhnout do sestavy. Abay „HObbit“ Khasenov od příchodu dvou hvězd NAVI zaostával a v sestavě se zřejmě stal nepotřebným. Anebo jen bude muset uvolnit místo, aby se electroNic zbavil otěží.

V zákulisí se totiž hovoří o příchodu Kirilla „Boombl4“ Mikhailova, někdejšího kapitána veleúspěšné sestavy Natus Vincere. Pokud by měl electroNic někomu předat vedení týmu, Boombl4 je tou nejvhodnější možnou osobou. Úspěšný lídr se otřepal z loňských skandálů a tým 1win dovedl k několika prvenstvím.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.