Přejít k hlavnímu obsahu

Online turnaje startují. Samsung MČSR v Brawl Stars přinese tři velké série

7. 10. 2023 | 08:16 Brawl Stars MČR mobile
Mistrovské boje se v mobilních hrách letos budou odehrávat na dvou frontách. V oblíbených titulech Brawl Stars a Wild Rift vás čekají offline zastávky v Nitře, Praze a finále proběhne v Brně, sbírat důležité body však můžete i v online turnajích. Kdy se na ně můžete těšit?
Samsung MČSR v Brawl Stars
Samsung MČSR v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Během všech soutěží budou hráči a týmy získávat MČSR body, na jejichž základě se pak rozhodne o postupující elitě pro brněnské finále. Celková dotace činí krásných 127 700 Kč.

Gameday v Nitře určil první letošní vítěze, nyní ale nastává čas na hraní z pohodlí domova v online sériích. Do každé z mnoha kvalifikací můžete vlétnout po hlavě a ukázat ostatním, že právě vy se chcete stát novým mistrem! Říjen bude opravdu nabitý, tak doufáme, že jste na pořádnou nálož turnajů připraveni.

Brawl Stars se hraje v tradičním formátu 3v3, jde tak o ideální možnost, jak si užít pravou kompetitivní zábavu se svými kamarády. V každé ze tří sérií na vás čekají dva kvalifikační turnaje, které jsou otevřené naprosto pro každého. Zapojit se můžete klidně do všech! Čím více účastí, tím větší šance na úspěch.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.