Přejít k hlavnímu obsahu

Patch FC 24: opravené chyby v menu. Gameplay zůstává stejný

3. 10. 2023 | 16:27 EA SPORTS FC 24 Update hry
Vývojáři z EA Sports vydali první aktualizaci od oficiálního vydání FC 24. Hráči, kteří si zatím pochvalují gameplay, mohou být v klidu. Nový update by se neměl jakkoli dotknout jednotlivých zápasů. EA Sports řešili především potíže v menu, které často nefungovalo správně a bylo pro mnohé zatím největším negativem FC 24.
Patch EA FC 24: opravené chyby v menu. Gameplay zůstává stejný
Patch EA FC 24: opravené chyby v menu. Gameplay zůstává stejný
Zdroj: EA Sports

Od 22. září, kdy se k hráčům dostala Ultimátní edice EA Sports FC 24, jde o druhý patch. Ten první se zaměřil na stabilitu, o konkrétnější detaily se vývojáři nepodělili. Podobně jednoduché patch notes byly vydány i v pondělí, kdy se na PS4/PS5/XB1/XBSX|S/PC dostal druhý „title update“.

Opravená hra? Tak neváhej a registruj se do první otevřené kvalifikace MČR FC 24 powered by Hyundai!

Zasekané menu, jež bylo zatím jednoznačně nejhorším a nejotravnějším prvkem FC 24. Sekalo se, někdy dokonce celá hra zamrzla a musela být restartována. To už by se po nejnovějším patchi nemělo opakovat.

Title Update #2:

  • Řešeny případy několika problémů se stabilitou, včetně těch, které se mohly vyskytnout u některých hráčů v nabídkách Ultimate Team.
Registruj se do první otevřené kvalifikace MČR FC 24 powered by Hyundai!
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).