Přejít k hlavnímu obsahu

Top studentská akce je zpátky. Registruj se do Red Bull Campus Clutch

5. 10. 2023 | 09:45 VALORANT Turnaj
Studenti v České republice se opět mohou těšit na Red Bull Campus Clutch. Největší celosvětová studentská esportová akce, která se kdy konala na akademické půdě, nabízí studentům jedinečnou příležitost utkat se v jedné z nejrychleji rostoucích a nejdiskutovanějších her současnosti, VALORANT. Pokud jste tedy i vy fanoušky VALORANTu, neváhejte se přihlásit a staňte se nejlepším studentským týmem VALORANTu na světě!
Top studentská akce je zpátky. Registruj se do Red Bull Campus Clutch
Top studentská akce je zpátky. Registruj se do Red Bull Campus Clutch
Zdroj: Red Bull

Je vaším snem také soutěžit na světové scéně? Pak vám možná Red Bull Campus Clutch přinese štěstí. Vítězové národních kol z celého světa se dostanou až do světového finále v Istanbulu, a to už je něco!

Red Bull Campus Clutch je celosvětový esportový turnaj otevřený všem univerzitním studentům, kteří hrají hru VALORANT. Základem je sestavit pětičlenný tým a přihlásit se na jednu ze dvou lokálních kvalifikací. Nejlepší dva týmy z každé kvalifikace postupují na národní finále, které se uskuteční 27. října v Praze. Vítěz pojede reprezentovat Českou republiku na světové finále do tureckého Istanbulu.

Svůj pětičlenný tým můžete zaregistrovat několika kliknutími na tomto odkazu.

Z celkových 6 000 přihlášených týmů se na světovém finále tváří v tvář potká 50 národních finalistů, kteří budou usilovat o titul vítěze Red Bull Campus Clutch už potřetí. Vyvrcholení celé série turnajů se odehraje fyzicky 19. - 24. listopadu v areálu Volkswagen Arena v Istanbulu (Turecko).

Ve hře je tedy životní zážitek, který vám umožní zahrát si v profesionálním prostředí a okusit, jaké to je soutěžit v turnaji na nejvyšší úrovni. A tím zážitek rozhodně nekončí! Ještě větším lákadlem je finanční odměna 20 000 eur, kterou si vítězný tým světového finále odnese.

Úspěch i na světové scéně rozhodně není nereálný. Loňský ročník byl pro český esport velice úspěšný, tým NARODNI GARDA opanoval svou skupinu a probojoval se až do čtvrtfinále. Tam prohrál proti soupeřům z USA.

Red Bull Campus Clutch
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).