Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se ukáže na světovém šampionátu! Ve hře je 92 milionů korun

5. 10. 2023 | 09:48 Fortnite Přestup
Vedení české organizace Entropiq opět vycítilo zajímavou příležitost vstupu na neprobádaný trh. Po dvou letech se vrací na pole Fortnite, ve kterém se za týden uskuteční mistrovství světa. Reprezentovat Entropiq bude v boji o prestižní titul srbský hráč Vasilije „Vaske1x“ Milošević.
FNCS Invitational 2022
FNCS Invitational 2022
Zdroj: Epic Games

Už dříve v letošním roce se Entropiq náhle vydal do neprobádaných vod. Angažoval totiž sekci ve hře Apex Legends, které následně dělil jediný bod od postupu na světový šampionát. Česká organizace se ale v těchto dnech obrátila k populárnímu battle royale titulu Fortnite, na dveře totiž klepe mistrovství světa.

Oportunistické myšlení vedení Entropiqu se opět ukázal v celé své kráse. Na FNCS Global Championship 2023 se totiž kvalifikovala celá řada hráčů bez organizace. Jedním z nich je i Vasilije „Vaske1x“ Milošević ze Srbska, jehož si Entropiq vybral do své stáje. Ten se na šampionátu ukáže po boku Henrika „Hen“ Mcleana.

Mistrovství světa v proslulé kodaňské Royal Aréně odstartuje příští pátek. Srbsko-anglické duo se do boje o 4 miliony dolarů, v přepočtu asi 92 milionů korun, vydá v sobotu. Kvůli postupu z Last Chance Major totiž začíná rovnou v Lower Bracketu. Mezi účastníky nechybí světové hvězdy jako Kyle „Bugha“ Giersdorf.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.