Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport CS:GO Praha II je kompletní. Po SINNERS zvládli závěr zápasu i DNE

5. 10. 2023 | 19:39 Counter-Strike 2 MČR
První dva dny skupinové fáze přinesly nejen řadu zajímavých bitev, ale také nečekaných výsledků. Budou ve stejném trendu pokračovat i decidery? Aktuálně známe dva postupující a dva vyřazené celky, v boji o dva zbývající sloty na LAN finále se budou snažit vítězové skupin uzavřené kvalifikace pokořit nejvýše nasazené týmy turnaje. Sleduj na Twitchi PLAYzoneCZ!
oskar a anarkez
oskar a anarkez
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Před SINNERS stojí opravdu náročný úkol. V jeden den je totiž čeká BO3 zápas ve dvou různých verzích Counter-Striku. Před večerním startem ESL Challenger League ale potřebují uspět na domácím poli. Do decideru spadli po náročném souboji se Sampi.Tipsport, kteří je po více než roce poprvé dokázali porazit.

Na druhé straně se ukáže tým, který ve skupině předvedl dva odlišné výkony. Proti Sampi.Tipsport se ENTERPRISE absolutně nedokázali dostat do hry a potápěly je často i základní chyby, akademii Sampi NEXT naopak přehráli brilantní hrou a rozdílem několika tříd. Záležet tak bude na tom, jací EP se dnes ukážou.

SINNERSENTERPRISE
 Česká republika ZEDKO
 Česká republika beastik
 Česká republika SHOCK
 Česká republika oskar
 Česká republika KWERTZZ
 Slovensko system
 Česká republika leckr
 Česká republika manguss
 Česká republika MoriiSko
 Česká republika capseN

Závěr skupinové fáze obstará repríza finále nedávného Mistrovství Slovenska. Dynamo Eclot bylo hlavním favoritem skupiny B, ale v úvodním BO1 duelu nestačilo jednoznačně na Entropiq. Šlo přesně o jeden z těch zápasů, kde je soupeř na koni a vám nic nevychází. Dnes potřebuje potvrdit, že šlo jen o výpadek.

Na druhé straně barikády se však ukáže tým, který byl s DNE pasován do role největších favoritů na postup, tudíž se dočkáme velké bitvy. UNiTY se vyšvihli na MSR, kde skolili řadu gigantů a finále proti DNE dotáhli do šesti prodloužení. Také UNiTY budou chtít zapomenout na zápas s Entropiqem a ukázat svou sílu.

Dynamo EclotUNiTY
 Česká republika K1-FiDa
 Česká republika nbqq
 Česká republika Valencio
 Izrael anarkez
 Česká republika NEOFRAG
 Slovensko NIO
 Slovensko luko
 Česká republika Levi
 Česká republika Pechyn
 Slovensko M1key

Harmonogram skupinové fáze:

  • Čtvrtek 5. října
    14:00 –  Česká republika SINNERS vs.  Česká republika ENTERPRISE – 2:0 (komentují: Mishek, Sphexxai)
    16:15 –  Česká republika Dynamo Eclot vs.  Slovensko UNiTY – 2:1 (komentují: Mishek, Sphexxai)
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.