Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport dominují domácí scéně! Dnes pokračuje druhá online série

14. 10. 2023 | 08:00 Brawl Stars MČR mobile
Samsung MČSR v Brawl Stars má za sebou první dvě části letošní sezóny. Po turnaji v Nitře a úvodní online sérii nastávají další online kvalifikace, do kterých se může zapojit úplně každý!
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Obě poloviny už za sebou mají svou první část, která poznala shodného vítěze.

Sampi.Tipsport ovládli obě dosavadní soutěže a jednoznačně vévodí aktuálnímu pořadí MČSR sezóny. Druhé místo si drží dvojnásobní stříbrní medailisté z týmu NARCIS, dosavadní bronz patří GLORE. Od čtvrté příčky je ale pořadí hodně vyrovnané a šanci prorazit mezi špičku máš i ty! Nejbližší příležitost se totiž blíží.

Měsíc říjen patří turnajovým sériím, takže pokud jsi vynechal tu první, tak neváhej ani minutu a dej dohromady tříčlennou partu. Domácí scéna tě přivítá s otevřenou náručí, lepší zážitek než na turnajích ve hře nezažiješ. Pobavit se můžete u následujících kvalifikací, a pokud uspějete, tak vás čeká i následné finále!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.