Přejít k hlavnímu obsahu

Větší a lepší. První pohled na trofej FNCS Global Championship

10. 10. 2023 | 11:20 Fortnite Turnaj
Klenotnická společnost Swarovski vytvořila trofej pro FNCS Global Championship 2023 před hlavní turnajem v dánské Kodani. Trofej bude vážit kolem devíti kilogramů a má širokou základnu s logem FNCS vytvořeným z krystalů Swarovski na středu.
trofej FNCS Global Championship
trofej FNCS Global Championship
Zdroj: Epic Games

Rakouská společnost se specializuje na sklo, křišťálové sklo a také na šperky. Je jednou z nejznámějších ve svém oboru se stovkami obchodů po celém světě.

Toto není první trofej FNCS vytvořená odborníky ze Swarovski. Společnost spolupracovala s FNCS na vytvoření trofeje již pro ročník 2022. Tvar původní trofeje z roku 2022 zůstává letos stejný, ale celkové rozměry se změnily.

Podle Swarowskiho je základna větší, držadla delší a trofej je nyní zlatá a stříbrná místo stříbrné a fialové. S většími rozměry se zvýšila i hmotnost. Nová trofej váží něco málo přes devět kilogramů ve srovnání se sedmi kilogramy v roce 2022.

Trofej bude vystavena v Royal Areně v Kodani před samotnou událostí, takže si ji návštěvníci mohou osobně prohlédnout. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.