Přejít k hlavnímu obsahu

Patres vládne Samsung MČSR pořadí. Přijď ho sesadit na turnaj už dnes večer!

12. 10. 2023 | 08:13 Wild Rift MČR mobile
Samsung MČSR v Brawl Stars má za sebou Gameday v Nitře a první online sérii. My ale pokračujeme, tak se přijď se ukázat na další kvalifikace a vybojuj si místo na dalším finále!
Samsung MČSR ve Wild Riftu
Samsung MČSR ve Wild Riftu
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Obě poloviny už za sebou mají svou první část, která poznala shodného vítěze.

Zkušený Patrik „Patres“ Křešťák po triumfu v Nitře nezaváhal ani v úvodní online sérii a vévodí aktuálnímu bodování. Druhé místo drží Daniel „Gnarmut“ Červenka, jenž po stříbru ze slovenské zastávky tentokrát padl už v semifinále. Stupně vítězů drží také Lukáš „Unlucky“ Strýhal před Bedřichem „Nedro“ Pokrývkou.

Měsíc říjen patří turnajovým sériím, takže pokud jsi vynechal tu první, tak neváhej ani minutu a přihlas se na jednu z následujících kvalifikací. Domácí scéna tě přivítá s otevřenou náručí, lepší zážitek než na turnajích ve hře nezažiješ. Naše turnaje jsou zárukou zábavy, a pokud i uspěješ, můžeš si zahrát o finanční odměny.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.