Přejít k hlavnímu obsahu

Burger a k tomu nůž v Counter-Striku? První CS2 LAN s akcí!

11. 10. 2023 | 15:23 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS Praha II se vrací do Vodafone PLAYzone Areny. 13. - 15. října se odehraje první offline akce v Counter-Strike 2. Aby byl zážitek z tohoto eventu co nejlepší, připravili jsme si unikátní akci. Při zakoupení libovolného burger menu získáš možnost otevřít si bedničku v CS2 a tak si z baru krom šťavnatého burgeru můžeš odnést i speciální předmět ve formě knifu nebo rukavic.
Burger a k tomu nůž v Counter-Striku? První CS2 LAN s akcí!
Burger a k tomu nůž v Counter-Striku? První CS2 LAN s akcí!
Zdroj: PLAYzone

Counter-Strike 2 je konečně tady. Další střílečka z dílny Valve už se hraje i na profesionální úrovni a výjimkou nebude ani play-off Tipsport CS Praha II. Ve Vodafone PLAYzone Areně se ukáží čtyři nejlepší mančafty ze skupinové fáze - SINNERS, Dynamo Eclot, Sampi.Tipsport a Entropiq.

Součástí první CS2 LAN můžeš být i ty.  Do Vodafone PLAYzone Areny může o víkendu přijít fandit naprosto každý, vstup je zcela zdarma. Jedním z hlavních lákadel pro fanoušky je kromě top Counter-Striku i speciální akce. Ke každému burger menu přiletí i bednička v CS. Kromě parádní bašty si tak můžeš odnést i nějaký super skin.

Pro návštěvníky máme přímo na místě připravený i další doprovodný program. Pro všechny ostatní bude samozřejmě připravený živý přenos na Twitch kanále PLAYzone. Těšit se na vás budou Mishek, Koty, Storm, Sphexxai, Kany, Wango nebo Martin „zur1s“ Sláma.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).