Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite se vrací k začátkům! Hráči se dočkají pět let staré mapy

11. 10. 2023 | 17:48 Fortnite Zajímavost
Nejnovější úniky Fortnite naznačují, že původní mapy z kapitoly 1 se vrátí do hry během nadcházející sezóny kapitoly 4. Ta bude údajně obsahovat rotaci ikonických sezón. Vrátíme se znovu do starých časů, kdy byl Fortnite ještě v plenkách?
Sezóna 5 první kapitoly
Sezóna 5 první kapitoly
Zdroj: Epic Games

Mapy v kapitole 1 symbolizují místa, kde se bojoval nespočet bitev, navazovala přátelství a vznikaly nezapomenutelné okamžiky. Lze s jistotou říci, že OG hráči Fortnite budou nadšeni z jejich návratu.

Mnoho hráčů Fortnite si živě vybavuje svých prvních několik herních sezón a myšlenka na návrat do těchto drahocenných míst vyvolává ohromující pocit nostalgie. Úniky byly odhaleny v nejnovější aktualizaci 26:30, který na ostrov přidal také Fortnitemares 2023 a stroj času, což dále podpořilo zvěsti.

Podle leaků se mapy kapitoly 1 vrátí v příští sezóně Fortnite, což bude kapitola 4, sezóna 5. Únik naznačuje, že během sezóny dojde k „erupci času“, která způsobí, že několik sezón v kapitole 1 se bude opakovat.

Předměty z 5. řady v kapitole 1, které nyní spadly na aktuální ostrov ve Frenzy Fields, tuto teorii podporují. Mezi tyto easter eggy patří nápisy Durr Burger, Dusty Diner a Truck „N“ Oasis, který na ostrov přinesl Stroj času Kado Thorne.

mapa season 5, kapitoly 1
mapa season 5, kapitoly 1
Foto: Epic Games

Kromě toho je na Stroji času datum 12. července 2018, datum vydání kapitoly 1 sezóny 5. Jak již bylo řečeno, Kado Thorne je cestovatel časem a nyní je zjištěno, že cestuje do minulých sezón, aby dokončil svou legendární sbírku.

Obloha z kapitoly 1 byla také zobrazena na billboardu v Mega City a oficiální účet Fortnite X nedávno zveřejnil upoutávku s názvem „Největší loupež všech dob“ s obrázkem upíra Kado Thorna opouštějícího stroj času.

Únik navíc naznačuje, že Thor je zobrazen, jak hraje Fortnite právě kapitolu 1 sezónu 5 v Avengers Endgame. Leaker se pokusil spojit náznaky mezi nedávnými fámami a vydedukoval, že hráči se nakonec mohou vrátit ke kapitole 1 během nadcházející sezóny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.