Přejít k hlavnímu obsahu

Giroud opravdu gólmanem! Francouz dostal v FC 24 speciální kartu

11. 10. 2023 | 19:07 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Výběr nejlepších hráčů posledního týdne ve hře EA Sports FC 24 v sobě skrývá jednu velice speciální kartu. Olivier Giroud, francouzský útočník oblékající dres AC Milán, má TOTW kartu jako brankář. Vysloužil si ji za svůj výkon v posledním ligovém utkání, kdy musel mezi třemi tyčemi nahradit vykartovaného Mikea Maignana. Giroud předvedl jeden velice důležitý zákrok, další bude moci přidat ve fotbalové hře od EA Sports.
Giroud opravdu gólmanem! Francouz dostal v FC 24 speciální kartu
Giroud opravdu gólmanem! Francouz dostal v FC 24 speciální kartu
Zdroj: EA Sports

Byl to opravdu nevšední zápas. Dvě červené karty v nastavení, oba pro muže hájící branky jednotlivých týmů. Hájit svatyni AC Milán musel francouzský útočník Olivier Giroud, jenž se ale v roli gólmana rozhodně neztratil a připsal si i důležitý zákrok.

Výkon svého kolegy ocenil na sociálních sítích i středopolař Tijjani Reijnders. Ten zavtipkoval na účet EA Sports, společnosti stojící za oblíbenou hrou FC 24. Zároveň ale vyslovil přání části komunity.  „Všichni chceme IF kartu Oliviera Girouda v bráně,“ napsal Reijnders.

A EA Sports přání vyslechli. Není to poprvé, kdy by se fotbalista, který běžně hraje v poli, objevil v EA FC (dříve FIFA) v bráně. Během proma Shapeshifters ve FIFA 23 mohli hráči na pozici gólmana používat Kylea Walkera nebo Edmonda Tapsobu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).