Přejít k hlavnímu obsahu

BYOC akce v Praze! Hrát se budou Counter-Strike 2, League of Legends a EA FC 24

Pořadatel největších slovenských akcí Y-Games se spojil s komunitním organizátorem Quietus Day a společně pro hráče tří titulů připraví v Praze velkolepou BYOC akci. Ta zamíří přímo na veletrhu For Games, kde se bude v CS2, League of Legends a EA FC 24 hrát o 66 tisíc korun.
YGames Esport Tournament
YGames Esport Tournament
Zdroj: Y-Zone

Nový BYOC event vstupuje na domácí scénu. Tradiční organizátoři si pro české a slovenské hráče připravili hezkou komunitní akci, kde můžete nejen otestovat své dovednosti ve třech různých hrách a zaútočit na medaile, ale hlavně si také užít nefalšovanou zábavu, kterou BYOC turnaje nabízí vskutku jedinečnou.

Každá offline akce je svátkem všech domácích gamerů a esport už dlouhé roky patří mezi pilíře veletrhu For Games. Velkou stage letos nahradí soutěže formátem BYOC (bring-your-own-PC, přines si svůj vlastní počítač) ve hrách Counter-Strike 2, League of Legends a EA FC 24. Ukaž, že nové tituly stojí za to!

YGames Esport Tournament se uskuteční už o víkendu 21. a 22. října, tak dlouho neotálej, protože kapacity jsou omezené. Vstupné do hlavních turnajů v dané hře činí 1200 Kč (studenti s ISIC kartou mají 30 % slevu), do doprovodného rovná polovina. Součástí místenky je vstup na celý veletrh, startovné v turnaji a afterparty ve Vodafone PLAYzone Areně. Diváci se mohou přijít podívat na celé For Games za 150 Kč, zakoupíte zde.

Detaily o všech soutěžích najdete na stránkách quietus-day.com, kde současně probíhají i registrace.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.