Přejít k hlavnímu obsahu

Další uniklé informace GTA 6! Tohle hráčům vyrazí dech

15. 10. 2023 | 15:30 Gaming
Grand Theft Auto 6 se každým měsícem blíží a fanoušci už čekají na oficiální ohlášení datumu vydání. Odhalené informace, které se dostaly na internet objasnily, jak to bude s fyzikou a počasím. Fanouškům by měly obě tyto vlastnosti očekávané pecky vyrazit dech.
Grand Theft Auto 6 se blíží
Grand Theft Auto 6 se blíží
Zdroj: Twitter.com

Během posledního roku se na internetu objevilo neskutečné množství úniků informací ohledně nadcházející hry Grand Theft Auto 6. Ačkoliv nevyšel jediný oficiální trailer, komunita už teď mluví o tom, jak bude hra vypadat. Existují nechvalně známé leaky herního stylu, herní grafiky a dalších velice důležitých věcí.

Jelikož nejsou tyto úniky oficiálně potvrzeny ze strany Rockstar Games, měly by se brát s určitou rezervou. Mezi jeden z nejnovějších leaků patří informace o enginu RAGE,  který byl použit například ve hře Red Dead Redemption 2 v roce 2018. Jelikož bude GTA 6 pouze na PC a nejnovější konzole, komunita čeká velké změny oproti GTA 5.

Dle všeho by měla grafika hry včetně bouraček a počasí fanouškům naprosto vyrazit dech. „Díky značně většímu množství polygonů oproti GTA 5 jsme měli možnost vylepšit fyziku vozidel. To nám umožní lepší tvary deformace, což se rovná realističtějším nehodám,“ píše Rockstar Mag ve svém prohlášení. 

Rockstar Games si dle všeho v novém díle potrpí také na počasí. „Jeden z aspektů nového počasí budou vlny, které budou narušovat každodenní klid obyvatel na plážích. Déšť a vítr zase ovlivní rychlou jízdu v automobilech. Východy a západy slunce vám budou připadat jako v opravdovém světě,“ doplňuje Rockstar Mag.

Štítky: GTA 6, gaming