Přejít k hlavnímu obsahu

SBC v FC 24 jsou příliš drahá, stěžují si hráči. Stovky tisíc nemají

14. 10. 2023 | 18:00 EA SPORTS FC 24 Komentář
800 tisíc, 500 tisíc, 400 tisíc. Tolik v přepočtu stojí poslední hráčská SBC v EA Sports FC 24. Nejdražší je Heung-Min Son, za ním je Rafael Leao. Oba dostali karty jako nejlepší hráči měsíce svých lig, Rodrygo přišel v rámci proma Trailblazers. EA Sports FC 24 je v plné verzi dostupná jen dva týdny a už teď stojí tyto karty pořádnou pálku. S vysokou cenou nejsou hráči spokojení. „Proč je to letos tak drahé?“ ptají se.
SBC v FC 24 jsou příliš drahá, stěžují si hráči. Stovky tisíc nemají
SBC v FC 24 jsou příliš drahá, stěžují si hráči. Stovky tisíc nemají
Zdroj: EA Sports

Top karty hned od začátku ročníku. Tak vypadá EA Sports FC 24. Pro některé hráče je to moc brzy a hra brzy narazí na strop, další část hráčů si libuje a chválí vývojáře za content. Jedno je ale jisté - tyto karty jsou velice drahé a jen málokdo si je může dovolit.

„Šetřil jsem si všechny karty, abych mohl udělat jedno z dobrých POTM. Nakonec jsem místo toho použil všechen svůj fodder na Beckhama. Kolik peněz musí mít někdo utraceno, aby si mohl dovolit SBC za 800 tisíc dva týdny po oficiálním uvedení na trh?“ kritizuje jeden z hráčů na Redditu EA Sports.

Například Rodrygo je celkově slušně ohodnocený (cca 400 tisíc), problémem jsou ale týmy, které EA Sports po hráčích chtějí. „88 a 87 rating na tým je příliš, vzhledem k tomu, že hra má za sebou sotva několik týdnů,“ poukazuje jeden z diskutujících. Hráči mají týmy plné karet s hodnocením 80-84, nemají je ale jak využít.

Následně je tedy třeba investovat do karet mince, které jsou ale zejména na začátku ročníku nedostatkovým zbožím. SBC jsou pak pro drtivou většinou uživatelů nedostupná. Velká škoda, jelikož karty vypadají velice dobře.

Why are the SBCs so expensive this year
byu/Ok_Shelter8252 inEASportsFC
Štítky: EA Sports FC 24, SBC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).