Přejít k hlavnímu obsahu

Online série jdou do finiše. Přijď dnes večer ulovit důležité mistrovské body

21. 10. 2023 | 12:52 Brawl Stars MČR mobile
Samsung MČSR v Brawl Stars po turnaji v Nitře pokračuje už třetí online sérií. Na tříčlenné týmy čekají tradičně dvě kvalifikace, ve kterých o postup do finále může zabojovat každý!
Samsung MČSR v Brawl Stars
Samsung MČSR v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách se skládá ze tří offline soutěží a tří online turnajových sérií. Než se po Nitře potkáme tentokrát v Praze, tak na vás čeká ještě jedna série.

Sampi.Tipsport ovládli obě turnaj v Nitře i první online sérii, do té druhé se ale nezapojili, a tak spadli na třetí místo celkového pořadí! Dělená první příčka patří týmům NARCIS a GLORE. Pořadí je ale vyrovnané.

Další příležitostí uspět a posunout se v žebříčku je třetí online série. Neváhej ani minutu a dej dohromady tříčlennou partu, lepší zážitek než na turnajích ve hře nezažiješ. Těšíme se na vás v kvalifikačních turnajích!

Harmonogram Samsung MČSR Online #3 BS série
DatumTurnaj
Pondělí 16. října od 18:001. kvalifikace
Sobota 21. října od 18:002. kvalifikace
Neděle 22. října od 18:00Finále série
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.