Přejít k hlavnímu obsahu

Znovu po letech Rocket League. Jedna z nejlepších LAN, prohlásil Marcek

17. 10. 2023 | 13:59 Rocket League Video
PLAYzone Challenge je zpátky a s ní ohlásila svůj LAN comeback i oblíbená hra Rocket League. Stovky diváků ve Vodafone PLAYzone Areně a na streamu si užívali speciální akci, kterou na svůj YouTube kanál v půlhodinovém vlogu zdokumentoval Ondřej „Marcek“ Mareš. Ambasador eSuby ukázal svým fanouškům zákulisí, nabídl vhled do samotných zápasů a vyzpovídal známé tváře Rocket League scény.

Rocket League komunita se po dlouhé době dočkala komunitní LAN akce. PLAYzone Challenge se vrátila úspěšně. Šestnáct mančaftů se nakonec ve Vodafone PLAYzone Areně utkalo o vítězství. Na to po jasném finále dosáhli Guess who. Cestu týmu eSuba a atmosféru na místě ukázal na YouTube Marcek.

Diváci dostávají perfektní vhled na fungování offline turnajů, mohou náhlednout do režie i samotného studia. Ve vlogu nechybí ani rozhovory s fanoušky, hráči a moderátory PLAYzone Challenge v Rocket League. Na místě se ukázaly ty největší tváře, jež dlouhodobě propagují domácí RL - Tomáš „sTORM“ Svoboda, Dominik „Cuky“ Cukr a Radek „NeonStar“ Tomica.

Cesta eSuby skončila brzy po úspěšné cestě skupinou. Ve čtvrtfinále ji Pejsci přehráli 3:0 a Marcek spolu se svými kolegy se s turnajem rozloučil na děleném pátém místě. „Nevyšlo to podle představ. Minimální očekávání jsme měli top 3,“ komentoval Marcek konec eSuby.

Celkově si ale i tak akci užil naplno. „Jedna z nejlepších LAN, na které jsem kdy byl. Můžu jen před všemi, co tu byli, smeknout,“ řekl Marcek s úsměvem na tváři. Na konec poděkoval všem zúčastněným a doufá, že se taková akce bude v budoucnu opakovat. Tak uvidíme!

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).