Přejít k hlavnímu obsahu

America's Army: Team Exit ve finále ESL Premiere Division

17. 9. 2008 | 15:02
Hra Americas Army je pro většinu z Vás jistě velká neznámá, i když spoustá z Vás se s touto hrou již jistě někdy setkala.
Komunita zde sice není veliká i přesto v pondělí zaznamenala obrovský úspěch.V nejprestižnější lize ESL Premier division se momentálně nejlepší český tým - Team Exit - (http://teamexit.cz) probojoval do finále, když v semifinále naprosto nečekaně porazil nejlepší evropský tým Epsilon eSports.
Výchozí obrázek

Hra Americas Army je pro většinu z Vás jistě velká neznámá, i když spoustá z Vás se s touto hrou již jistě někdy setkala.

Komunita zde sice není veliká i přesto v pondělí zaznamenala obrovský úspěch.
V nejprestižnější lize ESL Premier division se momentálně nejlepší český tým - Team Exit - (http://teamexit.cz) probojoval do finále, když v semifinále naprosto nečekaně porazil nejlepší evropský tým Epsilon eSports.

Jedná se doposud o největší úspěch českého týmu v této hře a pokud máte zájem se mrknout jakže se tato hra hraje a jak vypadá bude možnost finále sledovat online přes portál http://aao-daily.com i s komentářem (anglickým).

Vzhledem k tomu že termín zápasu ještě nebyl pevně stanoven, pevné datum a čas bude zveřějněno později.

 

Finále ESL Premier Division


Česko Team Exit - vs. Evropská Unie Team ENVISION
Mapa: Urban Assault
Live: -bude doplněno (pravděpodobně čtvrtek 25.9)

Podpořte nás, mrkněte se a věřím, že se Vám zápas bude líbit.

 

Na závěr ještě krátký rozhovor s kapitánem týmu Exit:

Ahoj, představ se nám kraťučce pls

Čau, jmenuji Se Jiří "Fixie-Pixie" Urban a spolu s G-fatherem jsme leadři týmu Exit. Americas Army hraju už poměrně dlouho, sekundárně se občas věnuji i CSS. Moje přednosti spočívají především ve vedení týmu, teamplayi a taktickým pokynům. Skill nechávám více na ostatních :).

Přibliž prosím našim čtenářům, jak vypadá česká a evropská scéna v AA

Evropská scéna je poměrně velká, čítá zhruba 200 aktivních klanů, které se věnují více zápasům, než hraní na publiku. Velká je ale spíše vzhledem k české scéně, která v posledních letech hodně umřela. Dnes najdeme maximálně 10 týmů a z toho polovina se věnujě více publiku než-li trénování. Můžu jen doufat, že se v nejbližší době rozšíří, zvláště pak s příchodem revoluční Americas Army 3.0 na novém UT3 enginu.

To zní dobře. Je známo, že CS týmy trénují běžně 2-4 hodiny denně, některé ale až třeba 8 hodin a někdy i více při bootcampech. Jak moc trénujete třeba vy v AA?

V dřívějších dobách bysme se mohli CSku určitě rovnat. Dnes už většina z nás pracuje, studuje výšku, no znáte to. Na tréninky si ale vždycky čas najdeme. Je fakt, že Americas Army je hlavně o teamové hře, taktice a to je potřeba neustále obnovovat tak, aby soupeři neměli možnost se na naši hru adaptovat. Překvapit, je ale stále obtížnější. Celkově trénujeme 1-2 hodky denně.

Díky za rozhovor, chtěl bys něco vzkázat čtenářům a třeba také hráčům kteří by chtěli AA zkusit?

Americas Army je na první pohled nudná hra, na publicu čekáte někdy několik minut na nové kolo. Pokud se ale chcete věnovat trénování a zápasům, hra se neuvěřitelně zrychlí, krátké kola, taktika, teamplay. Přirovnal bych ho k mírně reálnějšímu CSS, kde ale víc než na skillu záleží na sehranosti a chytrosti. Určitě se na zápas podívejte a třeba Vás nalákáme si hru vyzkoušet, nakonec vždyť je zdarma :).