Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupové období jde do finiše. Jak bude vypadat postupující osmička?

29. 10. 2023 | 12:36 Counter-Strike 2 MČR
Třetí zastávka Tipsport CS je za námi a deset nejlepších týmů získalo svoji porci MČR bodů do celoročního žebříčku. Na jeho základě už 30. října poznáme účastníky finále sezóny!
Tipsport MČR CS
Tipsport MČR CS
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

První místo v Tipsport MČR klasifikaci si po dalším titulu nadále drží Dynamo Eclot. SINNERS na ně ale číhají a za umístění v ESL Challenger League je i přes tři druhá místa ještě přeskočí. Evropa je také důležitá. Třetí příčka patří Sampi.Tipsport, čtvrtí jsou aktuálně Entropiq. U nich ale bude hodně záležet na tom, jakou sestavu na Tipsport MČR CS nasadí. Na finále sezóny nebudou chybět ani ENTERPRISE a UNiTY.

Další pořadí ale bylo zamotané a čekalo se, jak pražská zastávka nakonec dopadne. Klíčové bylo také odhlášení Cryptovy. Sedmé místo ale i přes vypadnutí v uzavřené kvalifikaci udržela akademie SINNERS AC. Osmá příčka patří organizaci eEriness, která je od prvního letošního turnaje tichá, ale bodově je stále ve hře o postup na vrchol esportového roku. Za hranou aktuální osmičku vyčkávají Sampi NEXT a ANDROMEDA.

Definitivní tečku za kvalifikační částí udělá následující týden. Od pondělí 23. října poběží až do neděle 29. října 23:59 poslední přestupové období, během kterého mohou hráči naposledy přestoupit i se svými hráčskými body. Hned další den, tedy pondělí 30. října 12:00, je následně deadlinem na nahlášení soupisek pro Tipsport MČR CS. Tohle datum si zapište do svých kalendářů, protože definitivně určí elitní osmičku.

Tipsport MČR klasifikace
Tipsport MČR klasifikace
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.