Přejít k hlavnímu obsahu

Národní finále kompletní! Kdo se porve o postup mezi světovou špičku?

18. 10. 2023 | 15:55 VALORANT Turnaj
Obě otevřené kvalifikace českého Red Bull Campus Clutch znají své postupující. Celkem čtyři celky z tuzemské konkurence si to 27. října rozdají během pražského národního finále. K JenomVyfragovat a BotmanIsback se připojí STOPWATCH a loňští vítězové NARODNI GARDA.
Národní finále kompletní! Kdo se porve o postup mezi světovou špičku?
Národní finále kompletní! Kdo se porve o postup mezi světovou špičku?
Zdroj: PLAYzone

Třináct vysokoškolských mančaftů se registrovalo do druhé české otevřené kvalifikace Red Bull Campus Clutch. Ještě se tak navýšila účast z prvního turnaje (jedenáct celků). Týmy byly nasazeny do single-elimination bracketu, kde se hrálo v BO1 zápasech. Oba finalisté se mohli těšit z postupu do národního finále.

STOPWATCH i NARODNI GARDA během celé soutěže nenašli pořádného soupeře. První jmenovaný celek ztratil ve třech kolech, která předcházela samotnému finále, pouze osm kol. To NARODNI GARDA na tom byla ještě lépe, ztratila pět bodů. Ve finále ale nakonec prohrála.

Vítězství z druhé otevřené kvalifikace berou STOPWATCH. Ve vyrovnaném špílu nakonec přehráli NARODNI GARDU 13:11. Ve finále obě pětice doplní JenomVyfragovat a BotmanIsback.

Soupisky postupujících týmů
JenomVyfragovatBotmanIsbackSTOPWATCHNARODNI GARDA
MJUGGERMBotmaniIsbackFaltikValoSH0UTi1337-
AcemonBrwsrFilleram_Hasa337
BEBE1JustIsHerePearG_MaFiN1818
DeNNyMeiTeRmaarty12Proge_czPata_god
doni_iwninaiiscsesimak22czPjotr-

O turnaji

Red Bull Campus Clutch je celosvětový esportový turnaj pro všechny univerzitní studenty, kteří hrají hru VALORANT. Nejlepší dva týmy z každé kvalifikace postoupily na národní finále, které se uskuteční 27. října v Praze. Vítěz pojede reprezentovat Českou republiku na světové finále do tureckého Istanbulu.

Svůj pětičlenný tým můžete zaregistrovat několika kliknutími na tomto odkazu.

Z celkových 6 000 přihlášených týmů se na světovém finále tváří v tvář potká 50 národních finalistů, kteří budou usilovat o titul vítěze Red Bull Campus Clutch už potřetí. Vyvrcholení celé série turnajů se odehraje fyzicky 19. - 24. listopadu v areálu Volkswagen Arena v Istanbulu (Turecko).

Ve hře je tedy životní zážitek, který vám umožní zahrát si v profesionálním prostředí a okusit, jaké to je soutěžit v turnaji na nejvyšší úrovni. A tím zážitek rozhodně nekončí! Ještě větším lákadlem je finanční odměna 20 000 eur, kterou si vítězný tým světového finále odnese.

Národní finále kompletní! Kdo se porve o postup mezi světovou špičku?
Národní finále kompletní! Kdo se porve o postup mezi světovou špičku?
: Red Bull
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).