Přejít k hlavnímu obsahu

Obří chyba v FC 24. Hráč má míč přilepený na noze a nemůže o něj přijít

19. 10. 2023 | 10:23 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Chyby v EA Sports FC 24 se znovu kupí. Hráče ze začátku ročníku trápil především glitch s neviditelnými soupeři, teď na sociálních sítích rozšiřuje snad ještě horší případ. Karty s PlayStyle+ Trickster mohou jedním trikem doslova přilepit míč ke své noze a běžet s ním až do brány. Ani profesionální hráč Stokes se nezmohl na odpověď.
Obří chyba v FC 24. Hráč má míč přilepený na noze a nemůže o něj přijít
Obří chyba v FC 24. Hráč má míč přilepený na noze a nemůže o něj přijít
Zdroj: EA Sports/Reddit

Hned během prvních dnů early accessu se objevil známý disconnect glitch. Následně na hřišti začali pobíhat neviditelní hráči, i první hráč na žebříčku Division Rivals používá glitche, díky kterým vyhrává.

Teď je v EA Sports FC 24 zatím dost možná nejhorší chyba. Karty, které se mohou chlubit Trickster PlayStyle+ mohou provést speciální glitch. Díky tomu se míč doslova přilepí k jejich noze. Obránci nemůžou nic dělat, jsou absolutně bez šance.

„Vlastně bych řekl, že oprava by měla být pro EA prioritou číslo 1. Tam není absolutně žádná obrana možná a tohle bude zneužívat každý a jeho matka,“ prohlásil jeden z diskutujících a ostatní s ním souhlasí. „Tímto tempem se balancujícího patche dočkáme až v lednu. Příští tři měsíce se budou objevovat jen chyby a exploity,“ komentuje další hráč.

Major exploit in the game being used against pro FIFA player Stokes, this needs to be fixed ASAP.
byu/MA_Tingle inEASportsFC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).