Přejít k hlavnímu obsahu

Ani ředitel nemá nic jistého. Twitch nepřijal žádost svého šéfa o partnerství

22. 10. 2023 | 11:11 Twitch
CEO platformy Twitch se pro svůj kanál pokusil získat status partnera. Jeho žádost by se mohla jevit jako pouhá formalita, Twitch o ní ale dopředu nevěděl a vlastnímu šéfovi ji zamítl.
Dan Clancy
Dan Clancy
Zdroj: Twitch via Bloomberg

Generální ředitel společnosti Twitch sdílel na svém X účtu zajímavou informaci, že ho jeho vlastní společnost nepřijala do partnerského programu. „Vy všichni, kterým bylo odmítnuto partnerství od Twitche, nebuďte z toho špatní. Moje žádost byla také právě zamítnuta,“ přiznal Clancy.

CEO, vystupující pod pseudonymem djclancy, sdílel i konkrétní odpověď Twitche: „Děkujeme, že jste se přihlásil do partnerského programu. Jeho dosažení je milníkem, který vám v současné chvíli nemůžeme poskytnout. Vaše sledovanost v poslední době výrazně kolísá,“ stálo ve zprávě. Důvodem k zamítnutí žádosti je příliš nízká sledovanost, svému CEO pak Twitch doporučil, aby mířil minimálně na 75 sledujících za stream. 

Clancy o žádosti nikoho neinformoval, aby si proces sám vyzkoušel. Zůstává tedy otázkou, zda je Twitch opravdu natolik spravedlivý, nebo by k žádosti vlastního šéfa přistupoval jinak, pokud by o ni dopředu věděl.

Zdroj: x.com
Štítky: Twitch