Přejít k hlavnímu obsahu

Tři zásadní hry na PlayStation 4, které nás ovlivnily

29. 10. 2023 | 10:00 PR článek
Už je to sice pár let, co v Česku vyšel PlayStation 5, ale spousta z nás zatím zůstává věrných ikonické konzoli PlayStation 4, která rozhodně nepatří do starého železa. Koneckonců na PS4 ještě stále vycházejí nové hry. Připravili jsme pro vás přehled třech nejlepších her, které jsme měli v průběhu let možnost vyzkoušet.
Tři zásadní hry na PlayStation 4, které nás ovlivnily
Tři zásadní hry na PlayStation 4, které nás ovlivnily
Zdroj: Allegro

Diablo 3: Zatočte s démony

Diablo 3 je legendární akční RPG hra na PS4 od společnosti Blizzard Entertainment. Patříte-li mezi fanoušky fantasy, Diablo 3 vás 100% uchvátí. Diablo 3 vás vtáhne do světa plného tajemství a nelítostných bojů s démony. Vaším úkolem je zachránit lidstvo před pohlcením temnotou. Hra vyniká intuitivním ovládáním i na konzoli a rychlá a intenzivní akce udržuje hladinu adrenalinu na maximální úrovni.

Třetí díl Diabla můžete hrát nejen v single player módu, ale hra má také propracovaný multiplayer, díky kterému můžete hrát doma s přáteli nebo online. Diablo 3 nabízí mnoho hodin skvělé zábavy, díky mnoha misím, boji s bossy a sbírání vzácných předmětů. Díky navazujícím datadiskům se po dohrání základní hry můžete těšit na další dobrodružství.

Grand Theft Auto V: Gangsterem na plný úvazek

Znáte někoho, kdo by nehrál ikonické „Gétéáčko“? Grand Theft Auto V (GTA V) je vzrušující akční adventura, která vás zavede do světa zločinu ve fiktivním městě Los Santos, které je inspirováno lokacemi Los Angeles a jeho okolím.

Děj hry se točí kolem tří hratelných postav: bývalého lupiče Michaela De Santy, který se pokouší žít klidným životem; Franklina Clintona, mladého zloděje aut a násilnického zločince Trevora Philipse. V průběhu hry pak můžete přepínat mezi těmito postavami, což přispívá k pestrosti hry.

Během hry plníte rozmanité mise a úkoly, jejichž součástí jsou loupeže, přestřelky a honičky s policí či znepřátelenými gangy. Kromě hlavního příběhu můžete také volně prozkoumávat město, obchodovat s nemovitostmi, sportovat, jezdit na kole a dělat mnoho dalších aktivit. GTA V vás prostě zabaví na dlouhé hodiny!

Assassin's Creed Odyssey: Vraťte se do antického Řecka

Assassin's Creed Odyssey je akční RPG od herního studia Ubisoft. Hlavní příběh popisuje konflikt mezi tajným bratrstvem asasínů a jejich nepřáteli, templáři.  Děj hry je zasazen do antického Řecka během Peloponéské války mezi Athénami a Sparťany. Hráči mají možnost zvolit si jednoho ze dvou hratelných postav, Alexia nebo Kassandru, a prozkoumávat otevřený svět plný akcí, dobrodružství a tajemství.

Během hry se pohybujete v otevřeném herním světě, který zahrnuje různé historické lokace jako Athény, Korint, Krétu a další slavná místa, která můžete během hry prozkoumávat. Pro boj s nepřáteli máte na výběr dobové zbraně jako meč či luk. Během boje je důraz je kladen správnou strategii.

Nedílnou součástí hry jsou také dialogové sekvence, které ovlivňují příběh v závislosti na vašich rozhodnutích. Dalším důležitým prvkem hry je plavba po moři, námořní bitvy a objevování nových ostrovů. Assassin's Creed Odyssey mezi hráči oblíbený díky různorodému hernímu prostředí, taktickým výzvám a fascinujícímu historickému pozadí.

Další oblíbené hry na PS4

Určit třuí nejlepší hry na PlayStation 4 bylo hodně složité a asi můžete namítat, že jsme zapomněli na legendy jako Mafia II, God of War nebo Fortnite. Naše srdce ale bije jasně pro tři vyvolené!

Sponzorovaný článek

Štítky: PR článek, gaming
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).