Přejít k hlavnímu obsahu

Pringles Challenge zná první postupující. Další kvalifikace už tuto sobotu!

27. 10. 2023 | 08:00 League of Legends Reportáž
Úvodní otevřená kvalifikace Pringles Challenge rozhodla o prvních dvou mančaftech, které postupují do uzavřených bojů a budou ještě o krok blíž velkému finále na stage MČR. Tam se dva nejlepší celky porvou o prize pool 75 000 Kč, věcné ceny od Logitechu a bootcamp ve Vodafone PLAYzone Areně s Pavlem „Herdyn“ Mikešem. Registrace do druhé otevřené kvalifikace jsou otevřeny, tak neváhej a přihlas se do Pringles Challenge!
Pringles Challenge zná první postupující. Další kvalifikace už tuto neděli!
Pringles Challenge zná první postupující. Další kvalifikace už tuto neděli!
Zdroj: PLAYzone

S Pringles Challenge přichází výzva pro hráče League of Legends v České republice a na Slovensku. Kvalifikace probíhají na PLAYzone.cz a vrchol akce se odehraje na hlavní stage MČR v Brně. Vítězný tým získá díky Pringles možnost účasti na bootcampu s Pavlem „Herdyn“ Mikešem ve Vodafone PLAYzone Areně a podělí se o prize pool v hodnotě 75 000 Kč.

Registruj se do druhé otevřené kvalifikace Pringles Challenge!

Úvodní kvalifikace se zúčastnilo hned 88 týmů! League of Legends komunita ukázala ve spojení s Pringles svou obří sílu. Pringles Challenge se těšila obřímu zájmu a v super konkurenci týmů se nakonec z postupu radovaly dvě pětice - CHIMER TEAM a BrokenHands. 

K prvním dvěma postupujícím se v uzavřené kvalifikaci připojí ještě dalších šest celků - čtyři určí další dvě otevřené kvalifikace, osmičku doplní dva pozvané týmy. Druhá otevřená kvalifikace se odehraje již tuto sobotu, registrovat se můžeš i ty!

Pringles Challenge

Formát:

  • Single Elimination bracket
  • Zápasy se budou hrát BO1
  • Celkově se odehrají tři otevřené kvalifikace a jedna uzavřená kvalifikace
  • Top 2 týmy z každé kvalifikace postupují do uzavřené části
  • V uzavřené kvalifikaci budou dva pozvané celky
  • Finále mezi top 2 týmy z uzavřené kvalifikace v BO3 na brněnské stage

Další harmonogram Pringles Challenge:

Ceny:

Vítězný tým

Druhé místo

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).