Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerům padají na domy upoutávky na novou sezónu

28. 10. 2023 | 13:59 Fortnite Zajímavost
Nová sezóna Fortnite se blíží, očekávání je na vrcholu. Příští sezóna bude vzpomínat na klíčovou první kapitolu hry. Komunita už vzrušením skoro nemůže ani spát. Prominentní streamer DrLupo nedávno vydal zbrusu nový teaser pro nadcházející sezónu. A není sám, kdo přikládá k nadšení hráčů.
Streamerům padají na domy upoutávky na novou sezónu
Streamerům padají na domy upoutávky na novou sezónu
Zdroj: Platforma X/CouRageJD

Ve videu se DrLupo ukázal s masivní rekvizitou. Šálek na čaj s ikonickým potiskem Dusty Diner, mezník, který se vryl do paměti hráčů v kapitole 1, 5. sezóně. Výběr v této upoutávce není zdaleka náhodný. Je to další dílek skládačky v tajemné zprávě, kterou Epic Games posílá své fanouškovské základně.

DrLupo obdržel údajně upoutávku poněkud netradičním způsobem. Obří šálek byl doručen v noci, když spal. Když se ráno probudil, byl zmatený, že na svém dvoře uviděl Dusty Diner šálek.

Odkaz na mezník tak daleko do minulosti přispívá k tajemství nadcházející sezóny. Zatímco se vývojáři připravují na kapitolu 4 sezónu 5, na dvorku dalšího streamera se objevil pro změnu banner z Frenzy Fields. Nejnovější teaser dostal Jack „CouRageJD“ Dunlop.

Hra využívající cestování v čase k návštěvě minulých sezón je zajímavou vyhlídkou a pro novější hráče může být šancí zažít starší kapitoly titulu Battle Royale. Bezpochyby se nadcházející sezóna nyní stala jednou z nejočekávanějších všech dob. 

Štítky: Fortnite teaser
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.