Přejít k hlavnímu obsahu

Dostane VALORANT novou zbraň? Riot omylem odhalil novou odstřelovačku

27. 10. 2023 | 13:57 VALORANT Spekulace
VALORANT by se mohl dočkat nového přírůstku do arzenálu zbraní. Nový kousek byl spatřen během jednoho z ukázkových videí k nejnovějšímu balíčku skinů, kde fanoušci spatřili novou zbraň v nabídce nákupu. Video sice bylo smazáno, ale informaci už znova neskryjete.
VALORANT menu
VALORANT menu
Zdroj: VALORANT Leaks

Ve VALORANTu jsou hráči zvyklí na různé úpravy. Ať už jde v aktualizacích o nové mapy, agenty, či jejich úpravy. Ale ještě ani jednou za tři a půl roku nepřišla žádná nová zbraň. Nyní ale nastal ten čas. Nové video předvádějící balíček skinů „Valiant Hero“ však ukázalo něco šokujícího, zbraň jménem Outlaw.

Nová puška spadá do kategorie odstřelovaček a jde o zlatou střední cestu mezi původním Operatorem a Marshalem. Stojí přesně 2400 kreditů. Riot zatím nepotvrdil ani nevyvrátil žádné úniky informací. Pokud však do hry opravdu nový kalibr dorazí, řada hráčů bude volat po dalších přídavcích v ostatních třídách.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.