Přejít k hlavnímu obsahu

Zesnulý Matthew Perry byl nadšeným hráčem. Byl i součástí série Fallout

30. 10. 2023 | 14:33 Lifestyle
Ve věku 54 let zemřel Matthew Perry, jenž byl pro mnohé diváky známý jako Chandler ze seriálu Přátelé. Oblíbený herec se údajně utopil doma ve své vířivce. Bližší informace doposud nejsou známy. Perry byl velkým milovníkem videoher a jednou z několika celebrit, které to rády přiznaly.
Zesnulý Matthew Perry byl nadšeným hráčem. Byl i součástí série Fallout
Zesnulý Matthew Perry byl nadšeným hráčem. Byl i součástí série Fallout
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/Fallout

Světem otřásla velmi smutná zpráva. Ve věku 54 let zemřel populární herec Matthew Perry. Velká část diváků jej znala jako Chandlera Binga ze seriálu Přátelé. Perryho smrt nezasáhla pouze svět filmu, ale také videoher.

Matthew Perry byl obrovským milovníkem her, především herní série Fallout. V roce 2010 dokonce namluvil postavu Bennyho ve Fallout: New Vegas. K roli se dostal náhodou poté, co v roce 2009 v pořadu The Ellen DeGeneres Show daroval moderátorce Xbox 360 právě s hrou Fallout 3.

Hrál jsem Fallout 3 tak často, že jsem si vážně poranil ruku a musel jsem hledat lékaře kvůli injekci, tu hru jsem si strašně zamiloval,“ řekl Matthew v rozhovoru. Zároveň dodal, že s hrou vlastně nemá nic společného, pouze ji miluje.

Tento krátký úryvek z rozhovoru potěšil vývojáře Fallout: New Vegas natolik, že se jej rozhodli oslovit se spoluprací. Mimo Falloutu hrál Matthew Perry také legendární The Elder Scrolls V: Skyrim nebo dílo z herní série Klonoa (plošinová videohra).

„Úplně jsem zapomněl, že Matthew byl obrovským fanouškem videoher!“ píše jeden z fanoušků na Redditu. „Je na čase podívat se na všechny epizody seriálu Přátelé a po tom si znovu zahraju Fallout: New Vegas. Tentokrát ale nezabiju Bennyho, přísahám!“ dodává další. Spoustu fanoušků na sociálních sítích truchlí nad smrtí oblíbeného Perryho. 

Rest in peace Matthew „Benny“ Perry 😔
byu/rydamusprime17 ingaming
Desková hra Fallout
Desková hra Fallout
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: Vortex.cz
Štítky: Přátelé, Fallout, smrt