Přejít k hlavnímu obsahu

Změna v SINNERS před Tipsport MČR! Mladou sestavu posiluje 15letý talent

31. 10. 2023 | 14:41 Counter-Strike 2 Přestup
SINNERS AC už za necelé dva týdny čeká vrchol letošní sezóny, kam se mladá sestava dokázala probojovat. Do boje o český titul ale vkročí s novou posilou. Akademii trojnásobných mistrů ČR posiluje Lukáš „luke“ Vánský, Patrik „PATR7KK“ Staňo byl naopak přesunut na lavičku.
Lukáš „luke“ Vánský
Lukáš „luke“ Vánský
Zdroj: SINNERS / UNiTY

Uzávěrku soupisek před Tipsport MČR CS využil jen jediný tým na vyztužení kádru. Už několik oficiálních zápasů v Evropě odehrál se SINNERS AC Lukáš „luke“ Vánský, který se dnes oficiálně stal novým hříšníkem. V týmu naopak po pouhých dvou měsících skončil Patrik „PATR7KK“ Staňo, který si hledá nové angažmá. 

Patnáctiletý talent už vloni reprezentoval jinou českou akademii Entropiq Future. Následně si zahrál si pod křídly agentury Prodigy a naposledy působil v organizaci UNiTY. Tam se však neusadil a na finále sezóny bude jejím konkurentem. Talentovaný mladík bude svůj talent rozvíjet pod křídly trojnásobných mistrů.

První ostrá zkouška bude pro Vánského jedna z těch nejnáročnějších. SINNERS AC totiž do Tipsport MČR CS vstoupí zápasem proti králům letošní sezóny, Dynamu Eclot. O postup do play-off nejdůležitějšího turnaje roku dále mladíci z Liberce vyzvou Sampi.Tipsport a ENTERPRISE. Nečeká je tak vůbec nic jednoduchého.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.